Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 22 d’octubre de 2011

Arròs bullit amb faves confitades amb oli

















Ingredients
Arròs bullit espès
Salsa de tomàquet
Olives negres
Pebrot vermell
Cebes
Faves petites
Oli d´oliva
Sal
Pebre

Preparació
Preparar un arròs bullir espès i reservar.

Tallarem la ceba i el pebrot al gust,  posarem una paella al foc amb oli i quan estigui calent, i abocarem la ceba, el pebrot i les faves, confitarem a foc vaig fins que tingui la consistència que ens agradi, condimentar amb sal i pebre.

Per muntar el plat, posarem l´arròs en una tassa i el abocarem en un plat, per sobre li posarem una mica de salsa de tomàquet ,  unes olives negres per decorar i a tot voltant , les verdures confitades .

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...