Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 d’octubre de 2011

Aletes de pollastre amb toc mexicà


La meva font d´inspiració amb un resultat de 10 
http://cocinandocongoizalde.wordpress.com/2011/10/24/alitas-de-pollo-con-toque-mexicano/

Ingredients
2 dotzenes d´ aletes de pollastre
20 grams de salsa de soja
1 cullerada de mostassa "antiga "
250 grams de tomàquet fregit
70 grams de vermut "rosso"
2 alls pelats
Unes gotes de tabasso ( opcional)
1 cullerada sopera de sucre
Pebre negre mòlt
Sal

Preparació
Tallarem les aletes de pollastre en tres parts, ( les puntes jo les guardo per fer brou )

Triturar plegats tots els ingredients  menys les aletes de pollastre , fins que ens quedi un puré, posar- les en una safata , abocar per sobre el preparat i les deixem macerar unes 2 hores a la nevera tapades amb un film de cuina, ( també es pot deixar preparar la nit abans )

Fornejar a 200 graus entre 30/ 45 minuts, dependrà del forn, la quantitat i la mida de les aletes.

Es poden acompanyar de verdures, patates fregides, amanida...etc...

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...