Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 24 de març de 2011

VEDELLA AMB BOLETS



Ingredients
Vedella tallada fina
Farina
1 pot de tomàquet fregit
1 ceba
1 pebrot vermell
Uns grans all
Bolets ( pinatells, xampinyons,..etc)
Sal
Pebre negre
Un raig de conyac

Per la picada
Ametlles torrades
Avellanes torrades
2 alls pelats
Julivert

Preparació

Salpebrar els talls de vedella , enfarinar-los en sec , espolsar l ´accés de farina que podin tenir, enrossir una mica a la paella amb oli calent i reservar.

Farem un sofregit amb la ceba+ pebrot + tomàquet + un raig de conyac

Saltar a la paella amb una mica d´oli els bolets escollits i reservar.

Per una picada amb les ametlles+ avellanes + alls + julivert

Agafarem una cassola i posarem els talls de vedella , el sofregit, la picada , els bolets i  aigua fins a cobrir la carn, deixar una estona que faci xup, xup, rectificar si es necessari de sal i pebre.

* Si es prepara el dia abans encara esta mes bo.

Servir calent, i bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...