Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 25 de març de 2011

TRUITA DE GAMBES AMB ALL I JULIVERT


Ingredients
Gambes pelades
Ous
Oli de oliva
Sal
Pebre negre
All i Julivert picat
Un raig de conyac

Preparació
Salpebrar al gust les gambes  i saltar-les a la paella amb oli calent , uns instants abans de treure-les i afegirem una mica all i julivert picat , un raig de conyac i flamejar,  remenar i retirar del foc.


Batre els ous i barrejar amb les gambes, farem la truita amb oli calent.


* Es pot reservar alguna gamba per decorar.
* IMPORTANT : AL FLAMEJAR SEMPRE TANCAR L´EXTRACTOR DE FUMS DE LA CUINA.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...