Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 10 de març de 2011

Salsa barbacoa a la cola



Aquesta recepta jo sempre la havia fet amb mel, fins que vaig descobrir que la nostra SILVIA del blog
http://www.midulcetentacion.es/ i posa coca-cola, desprès de la prova tinc que dir. que queda de 10...
gràcies nena, per compartir aquest petit secret.....


Ingredients
1 kg. de tomàquet natural triturat
1 pebrot vermell
1 ceba grossa
2 grans d´alls pelats i sense el nervi
Oli d´oliva
Pebre negre
1 Raig de vi de cuina
600 grams de ketchup
2 cullerades de sucre
1 cullerada petita de sal
Farigola
Romaní
Orenga
Julivert picat
1 llauna de coca-cola

Preparació
Posarem oli d´oliva a escalfar en un recipient fondo , un cop calent saltejar el pebrot +  la ceba que ja tindrem tot tallat  a trossos petits , quan faci uns 5 minuts ,afegir els alls pelats sense el nervi, deixar sofregir uns 10 minuts més i tot seguit ,  posarem el tomàquet triturat , condimentar amb sal + pebre + sucre,  deixar cuinar uns 15 minuts més, ara i posem el ketchup + cocacola + julivert +orenga + farigola + romaní + vi de cuina , remenar i deixar bullir uns 30/35  minuts més, sempre a foc mig/suau, de tant en tant remenar una mica , sempre amb cullerada de fusta, comprovar el punt de sal i pebre, rectificar si es necessari, te que reduir quasi a la meitat, quedarà una textura com de melmelada ,    ( si es vol també es pot triturar i colar ).

Un cop freda la posarem en un pot de vidre amb tapa i es guarda a la nevera,...dura molt ..be a casa res...

Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...