TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 7 de març del 2011

Pizza de tonyina i surimi




Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força


Ingredients per farcit
Barretes de surimi
Tonyina amb oli
Salsa de tomàquet
Olives negres
Unes fulles de Alfàbrega fresca
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)

Preparació de la massa amb la Thermomix
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.

Afegir el llevat  fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.

Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.

Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.

Pre-escalfar el forn a 200 c, i fornejar uns 15 minuts ( dependrà del forn.)

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

35 comentaris:

  1. Tiene una pinta estupenda!!! me enanta la idea de ponerle surimi!

    besos guapa

    ResponElimina
  2. Que buena pinta! y la mezcla de ingredientes genial!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Susanna,mmmmmmmmmmm vaya coca que has preparado niña, rebona...paco

    ResponElimina
  4. Me encanta la pizza y más desde que hago la masa en casa, pero surimi no he puesto nunca. Besos

    ResponElimina
  5. Una propuesta super rica e interesante.
    Para mi con mucho atún y nada de queso.
    Besitos a la más guapa.
    ;-D

    ResponElimina
  6. Me encanta la tollina, que rica esta!!
    Un besito

    ResponElimina
  7. Mai hi he posat surimi a la pizza i la veritat es que no entenc perquè, perquè no es una cosa que digui, es que no se'm hauria ocurregut mai... però crec que pot donar un toc molt bó. Ademès, ja amb tonyina de per si m'agrada :)

    Un petó!

    ResponElimina
  8. Que bona quina pinta, nosaltres cada divendres es dia de pizza.

    ResponElimina
  9. Qué pizza más rica, tiene un aspecto increíble.
    Un beso

    ResponElimina
  10. ¡Qué buena esta pizza! Me parece muy original. Tomamos nota para el HEMC ¡buena aportación! Muchas gracias. Además, así he podido conocer tu blog, que no lo conocía y me ha parecido fabuloso. ¡Gracias!

    ResponElimina
  11. Que buena pinta Sussana, una pizza casolana con cal!!
    Molta sort en el concurs!
    Una abraçadaaaaa!

    ResponElimina
  12. Hola Romescaire, guapo tu

    je,je, moltes gràcies, fa molts anys que em faig les pizzes a casa, amb aquesta formula, i la massa queda molt i molt bona, celebro que t´agradi

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. Que bona aquesta pizza! Crec que no hi ha ningú que no li agradi la pizza.. Sempre ve tant de gust per sopar, i més si és casolana com la teva.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Pues tiene un aspecto estupendo. Suerte en el concurso.
    Un beso.

    ResponElimina
  15. una bona proposta de pizza! de petita sempre em demanava la de tonyiona! jijiji. Per sort he evolucionat i ara m'agraden més! petonets

    ResponElimina
  16. Hola Mari, guapa tu

    a casa si no es amb la massa casolana no els i agrada,...es que els tinc tant mimats,....je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Quina pizza, es veu deliciosa, a casa meva durava 5 minuts els encanta la pizza.
    Petons

    ResponElimina
  18. Que ricaaa,uhmmm,Feliz día, un beso.

    ResponElimina
  19. La pizza te ha quedado estupenda, hay que ver lo socorridas que son.

    Besitos,

    ResponElimina
  20. quina bona pizza,m'agraden tant i aquesta una mica si que me la menjaria jejej petons

    ResponElimina
  21. Ja fa estona que he dinat, però veient la teva pizza no m'importaría menjar un bon troç.
    Petons reina.

    ResponElimina
  22. Ains!!! Que tindràn les pizzes fetes a casa que totes tenen tant bona pinta !!!!
    petons gastronómics.

    ResponElimina
  23. Sussana le metia mano ahora mismo. Qué pinta mas buena.
    Besotes y feliz día

    ResponElimina
  24. ¡Qué rica! Pásame un trocito para la cena. Buen día

    ResponElimina
  25. Tiene una pinta estupenda!!!!

    Me encanta el color que tiene!!!

    Besitos!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  26. Hola Agnés, guapa tu

    doncs amb la olla magica, en un plis, plas, podràs fer-ne de tant bones, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. No hay nada mejor que la pizza hecha en casa.. y esta es una buena muestra de ello!! Petonets

    ResponElimina
  28. Hola Sr, Paco, guapo

    a casa els i agrada molt per sopar el cap de setmana,...es que els tinc tant mimats...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola JUliana, guapa tu

    celebroq ue te guste, la tuya tambien tiene muy buena pinta

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  30. Hola Cuina de L´Eri, guapa tu

    tens tota la raó, com fet a casa res

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Maria Alosno, guapa tu

    queria hacerte un comentario en tu blog sobre el menú de las patatas que me parece divino, y no me deja..

    celebro que te guste la pizza

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola Marus, guapa tu

    como sabes para que una pizza sea buena tenemos que partir de una buena base,....como todo en esta vida,..pues con esta base , ...y hechale guindas al pavo...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola Curra, guapa tu

    estoy contenta con tu visita y que encima te gusta mi pizza, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Hola com gat i gaos, guapa tu

    com a casa res,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...