TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 14 de març del 2011

Pastís New York Cheesecake


Ingredients
1 placa de pasta brisa
3 ous
1 iogurt grec
1 pell de llimona ratllada
1 pessic sal
90 grams de sucre
200 Philadelphia light
200 nata de montar
1 cullerada Maizena
1 Kg. de cigrons o fesols secs , ( que guardarem especialment per aquests afers )

Preparació
Preescalfar el forn a 190 c.

Folrar un motllo ,millor si es rodó i  que es podi desmuntar de 24 cm. , amb paper vegetal,  tot seguit i posarem la placa de pasta brisa, eliminar la resta de massa que surti del motllo ,  la cobrirem amb un altre paper vegetal i el farcirem de cigrons o mongetes ( això es perquè al coure agafi bona forma ) la tindrem al forn 10 minuts,  treure els cigrons , el paper de sobre la massa i reservar.

Barrejar en un recipient la resta d´ingredients , batre amb moderació , perquè no agafi un excés d´aire, doncs al coure ens faria que la barreja s´inflés en el forn, i abocar-la per sobre de la massa pre-cuita.

Depenen  de la mida del motllo i del forn, fornejar sobre 30/ 40 minuts

Deixar en el motllo fins que el pastís estic tebi i acabar de  refredar sobre una reixeta.

* Es pot fer en un motllo més petit i que quedi més alt, però a casa ens agrada així.
* Es pot servir tal qual,  amb una cobertura de melmelada, amb fruita fresca, nata muntada, espolçat de sucre pols..
* Guardar a la nevera.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

52 comentaris:

  1. Estás tartitas de queso qué buenas están, hace tiempo que no hago una, me apunto tu receta.
    un beso

    ResponElimina
  2. Que rica, te ha quedado deliciosa!, mucha suerte en el concurso,
    Besos,
    Nasy

    ResponElimina
  3. Con lo conocida que es esta tarta y yo aún no la he hecho, espero hacerlo pronto. Un saludo.

    ResponElimina
  4. Guau Susanna!

    Qué pinta tan deliciosa tiene tu New York Cheesecake! Te ha quedado espectacular, estoy intentado sacarlo de la pantalla, pero nada, que no hay manera! jajaja

    Me envías un trocito? :)

    Me ha encantado tu receta, muchísimas gracias por haber participado, espero que hayas disfrutado con el concurso y su temática!

    Un besote enorme!

    Y ahora mismo cuelgo la foto en Flickr:
    http://www.flickr.com/photos/mysweetcarrotcake

    ResponElimina
  5. No paras eh!! se ve deliciosa, suerte en el concurso
    Petonets

    ResponElimina
  6. Esta tarta es riquísima y tu la has bordado.

    Besinos.

    ResponElimina
  7. Sóc fan de TOTS els pastissos de formatge!
    I servits amb la melmelada queden de vici total.

    ResponElimina
  8. Hola carrot cake, guapa tu

    je,je, me alegro que te guste, esta formula en casa gusta mucho, pues al hacerla con philadelphia light, queda muy ligera.


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. Me encantan las tartas de queso!! te ha quedado estupenda, un corte perfecto, mira que hay versiones de este postre!! un beso

    ResponElimina
  10. Buena eleccion,esta tarta es deliciosa!Me encanta...mucha suerte en el concurso.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Te ha quedado estupendo. Mucha suerte en el concurso. A mi al final no me ha dado tiempo a preparar nada.

    Besitos,

    ResponElimina
  12. ostres Susanna, últimament ens estas fent unes receptes fantástiques! aquest pastís és la bomba!!!!! petonets

    ResponElimina
  13. mmm ha de ser pecat jejeje
    dsd ara mateix jo tmb et segueixo!!

    ResponElimina
  14. UMMMMMMMMMMM....Que buenooooo!!!! unos de mis postres fabvoritos a parte de los falnes y el arroz con leche
    Por un trozo de tarta de queso matoooooooo!!!!! jajajaja

    Aprobada

    Un beso
    Toci

    ResponElimina
  15. Que bona!1 Jo tinc ganes de ferla, pero la queda molt alta!
    Un petonet!

    ResponElimina
  16. Nena! guapa! quin gust de pastís m'el guardo per fer-lo. Uixxxxxxxxxx, encara no he fet els deures amb aquest concurs i no se si arrivaré estic una mica liada i no puc presentar-me a tots.
    Un petonet.

    ResponElimina
  17. Q cosa más ricaa!. Me ha gustado mucho. Os dejo un premio en mi blog. Gracias.

    ResponElimina
  18. Mmmmm!!! tot un clàssic, ha d'estar boníssim!

    ResponElimina
  19. mmm nena quina pinta que te aquest pastis ,fantastic,molts petons

    ResponElimina
  20. Te ha quedado muy bien, me encanta esta tarta.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  21. Susanna, ¡¡qué vamos 'pal' mismo concurso!! jajaja!!!
    Riquísimo tu cheescake!!!

    Besitos linda

    ResponElimina
  22. Quina bona pinta!!! Jo també el vaig fer un dia però al desmotllar-lo se'm va trencar per això no vaig poder fer cap entrada. Però vaja el repetiré, a casa va triomfar....

    ResponElimina
  23. Hola Agnés, guapa tu

    estic molt contenta de veure´t, com està la Mare ??

    Desprès et troco, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola Catieu, guapa tu

    el secret es deixar-lo una mitja hora dins del motllo sense tocar-lo desprès ja posar-lo sobre una reixeta,....això si tal com dius queda molt bo, bo, bo, a casa ens agrada molt

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. ¿EN qué fila me pongo para llevarme un poquito? Qué suave parece... Un besote.

    ResponElimina
  26. Hola SU, guapa tu

    la verdad es que queda delicioso, normalmente se hace más alto, pero en casa nos gusta así delgadito, a mi gusto se saborea mejor,...es igual a los embutidos , a mi me gusten cortaditos finos, el pan igual...será que soy rara yo,...je,je

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  27. Hola Federica, guapa tu

    celebro que t´agradi

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Gemma, guapa tu

    doncs jo soc igual que tu...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Bego, guapa tu

    pues es super fácil de hacer, y delcioso al paladar

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  30. Hola Bulma, guapa tu

    je,je, llevo una buena temporada, sin problemas familiares, y que dure...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Lidia de la 0, guapa tu

    pues ya estás tardando por lo rica que queda,...de verdad

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola sofritos y refritos, guapa tu

    muchas grácias, y se aconsejo que tomes la receta y pruebes el postre

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola Susana, guapa tu

    pues si te gustan de queso, este esta muy rico,
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Hola la casita, guapa tu

    je,je, esto es bueno que haya mucha variación, las unas aprendemos de las otras, verdad ?,,

    tu postre tambien es muy rico y con una muy buena presnetación, suerte,hoy, mañana y siempre

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  35. Hola Amparo, guapa tu

    queda muy rica,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  36. Hola Taller de cuina, guapo tu

    encantada de la teva visita i que t´agradi la recepta

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  37. Hola Gypunto, guapa tu

    muchas grácias por el comentari y por el obsequio

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  38. Hola Visc a la cuina, guapa tu

    doncs si nena, i aviat, perquè està de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  39. Hace poco descubrí esta tarta y me ha cautivado...La tuya tiene una pinta preciosa...

    ResponElimina
  40. Hola Anna Betulo, guapa tu

    moltes gràcies, però la sort ja la he tingut al poder compartir-lo amb els de casa i amb tots vosaltres

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  41. Hola MJ, guapa tu

    encara i ets a temps,..aquest pastís es molt suau, agafa la recepta i el proves, segur que t´agrada

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  42. Hola Mari, guapa tu

    a casa els i agrada tot primet noia,..diuen que s´estimen més repetir, que les coses massa bruxudes, en em d´adaptar al gustos

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  43. Hola Donibaneko, guapa tu

    celebro que t´agradi, a més es bastan lleuguer la Philadephia es baixa en calories,...je,je


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  44. Hola tocinitodecielo, guapa tu

    anota la receta y haces la prueba, rico, rico

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  45. Hola SOlema, guapa tu

    encanta de la teva visita i de que t´agradi el pastís
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  46. Hola Carrot cake, guapa tu

    ya lo tienes en un correo,

    mil eptonets maca, Susanna

    ResponElimina
  47. Segur que deu d'estar boníssim!!!!
    M'apunto la recepta!!!

    Molts petons!!!

    ResponElimina
  48. Hola Ana Eloweyn, guapa tu

    que tal?, desitjo que unamica millor,...

    segur que a casa agrada molt queda de 10,

    ES POT FER QUE QUEDI MÉS alT, AIXÒ VOL DIR UN MOTLLO MÉS PETIT DE DIAMETRE, PERÒ AL MES NENS ELS I AGRADA AIXÍ MÉS PRIMET...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...