TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 18 de març del 2011

Espaguetis a la carbonara




Ingredients
500 grams d´espaguetis ( en el meu cas pasta fresca feta a casa, tot un luxe)
1 pot de nata líquida
1 paquet de Philadelphia lleugera
1 paquet de bacó fumat
1 ou
Sal
Pebre
1 ceba
Oli d´oliva
All i julivert picat fi

Preparació
Batre l´ou + nata líquida+ philadelphia +  all i julivert i reservar.

Sofregir en una paella grossa , la ceba i el bacó tallat petit em un raig d´oli a foc baix fins que quedi quasi transparent, condimentar amb sal i pebre.

Bullir la pasta em aigua i un pessic de sal, de 3 a 5 minuts ( al gust del comensal ) escórrer ,  no passar per aigua  i afegir a la paella, remenar, i abocar-hi la barreja que tenim reservada de nates, tornar a remoure fins que la pasta agafi una textura enganxosa, rectificar de sal i pebre si es necessari.

Posar-la al plat ,  ratllar un bon formatge sec per sobre i servir al moment.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
 Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

36 comentaris:

  1. No se lo que engorda, ni me importa...¡ pero qué rico que está!. Es uno de los platos de pasta por excelencia...Me encantaaaa!

    ResponElimina
  2. Hola Pilar, guapa tu

    je,je,..una vez a la semana no hace daño,..que están muy ricos así

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Yo no le pongo philadelfia, pero el próximo día se lo pongo, supongo que le dará un sabor especial. Un beso.

    ResponElimina
  4. Segur que està de luxe amb la pasta feta a casa.
    La crema de castanyes es la que em van enviar, però imagino que al Carrefour o Alcampo es trobarà.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  5. Que pinta, una de mis recetas favoritas, no los he probado con Philadelphia, siempre pongo parmesana.
    Me ha gustado
    Petonets

    ResponElimina
  6. Ciao piacere di conoscerti e grazie di esserti unita al mio blog, sono passata a salutarti, ora ti seguo anch'io così restiamo in contatto!!!!
    Ciao

    ResponElimina
  7. m'encanten. son infaltables a casa meva. Jo els faig gairebé igual. son tan bons i tan fàcils de fer!!

    ResponElimina
  8. Hola Susanna, com sempre, un apat deliciós.

    Petonets.

    ResponElimina
  9. La pasta con una buena carbonara qué rica está, y sí, tienes más calorías pero de vez en cuando..
    Buen finde

    ResponElimina
  10. aquest plat es el que li agrada mes a la meva filla i a mi casi per igual jejej esta molt bo petons

    ResponElimina
  11. Un clàssic sensacional, no conec a ningú a qui no agradi un plat de pasta om aquest ;)

    ResponElimina
  12. A mí este plato no me sale, y cuando lo he comido fuera, los espaguetis nadan en nata, seguro que tu versión está en el punto justo de perfección, a juzgar por la foto. Un besote.

    ResponElimina
  13. Susanna, aquests són els meus preferits...jo no miro si engreixen o no, simplement els gaudeixo.

    ResponElimina
  14. complimenti questa ricetta è davvero ottima!!ciao!

    ResponElimina
  15. Quina bona pinta que tenen els que faig jo s'assemblen molt, molt bons.

    ResponElimina
  16. Aquest cap de setmana a casa es far pasta fresca. Amb el teu permís copiarem aquesta recepta
    Bona cuina

    ResponElimina
  17. hola!!! muchas gracias por pasarte por mi blog!!! me hace mucha ilusion que te hicieras seguidora ;D
    tienen muy buena pinta esos espaguetis jeje yo los hago a la carbonara siempre para mi novio aunque no me gusta el queso jejej me hice seguidora igual hasta aprendo algo de catalan ;D
    buen fin de semana
    http://naranjitaverde.blogspot.com/

    ResponElimina
  18. Hola susana, este plato es un clasico que esta muy bueno, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  19. Susanna!
    I tatn que és un luxe amb la pasta feta a casa ... Boníssim, sense dubte!

    ResponElimina
  20. Que ricosss, a mi con una receta así, tampoco me importa engordar, je je je
    Feliz semana
    Besos

    ResponElimina
  21. Que bons!!! hauré de provar aquesta versió teva.

    ResponElimina
  22. Susanna yo los prefiero con tomate pero a mis hijos les gustan mucho así.

    ResponElimina
  23. Woww...una ricetta italiana!!!:-))
    Bravissima Cara,un bacione*

    ResponElimina
  24. Qué ricos Susanam yo los preparé el otro día también y es que a mi hijo le encantan. besitos y feliz día guapa...

    ResponElimina
  25. Hola Maria Jesus, guapa tu

    en casa todo lo que sea pasta triunfa, y si es hecha por mi..más

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. passei para te visitar e dizer que adoro espaguetis.
    está lindo o teu blog.
    bjusss.

    ResponElimina
  27. Hola Trini, guapa tu

    a mi me gustan de todas las maneras que te puedas inmaginar, lo más importante es que la calidad de las pasta sea de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Catieu, guapa tu

    segur que agraden a casa, queden molt bons així

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Lily, guapa tu

    celebro que t´agradi

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Hola la cuina de l´Eri, guapa tu

    a casa quasi sempre he comprat la pasta fresca,...però res a comparar em la feta a casa...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Juan, guapo tu

    es un plato tan delicioso que por esto es un clásico, y no pasará de moda

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola Pretha, guapa tu

    Benvinguda a la meva cuina, celebro que t´agradi, maca
    fins avait, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Susanna

    Não sei entende brasileiro, mas amei seu blog, tem muitas receitas boas, as fotos lindas, quero vir aqui com mais tempo para ver tudo. Estou te seguindo tambem, para poder acompanhar suas receitas.. Obrigada pela visita ao meu blog, quando quiser volte sera sempre bemvinda....beijos

    ResponElimina
  34. Hola Anna Betulo, guapa tu

    doncs la veritat es que no te res a veure amb la pasta fresca que es compra..i tant divertit de fer a casa...es dia que vinguis en faràs...

    He buscat la crema de castanyes, i per ara sense exit,...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Hol aJosy, guapa tu

    encantada de la teva visita, i fins aviat

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...