TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 8 de març del 2011

ENTREPANS DE FORMATGE I CODONY

El 8 de març és actualment el Dia Internacional de la Dona Treballadora, i està reconegut per la Organització de les Nacions Unides(ONU). És un diada tradicionalment aprofitada per reivindicar el feminisme. Aquest dia conmemora de lluita de la dona per la seva participació juntament amb l'home al camp del treball i la societat, en general.

Es celebra des del dia 19 de març de 1911.
Història
La instauració d'aquesta data com a Dia Internacional de la Dona és fruit d'un llarg procés. Sovint s'atribueix la celebració de la data a l'incendi ocorregut el 1908 en una fàbrica tèxtil de Nova York. En aquest haurien mort un centenar de treballadores que s'havien declarat en vaga i tancat dins la fàbrica.


Ingredients
Pa casolà semi integral
tomàquets madur per sucar el pa
sal
oli d´oliva
vinagre
pebre negre
codony
formatge curat
guindilles verdes
capdells de Tudela

Preparació
Tallar a la juliana els capdells , preparem una vinagreta amb oli + vinagre+ sal + pebre negre i amanir-los

Sucar el pa amb tomàquet , regar amb un raig d´oli d´oliva, farcir una llença del pa, amb tots el ingredients i tapar amb altre.

Ràpid i deliciós, que avui es el nostre dia i em de fer festa a la cuina

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

28 comentaris:

  1. Acabo de sopar, però una mossegada l'hi donava, genials!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per explicar-nos l'origen de la diada de la dona Susanna, avui ja he après alguna cosa més. Aquests entrepans em semblen molt originals! una abraçada!

    ResponElimina
  3. Me gustan estos bocadillos! muy ricos, Un besito

    ResponElimina
  4. Que manera más curiosa para comer membrillo, feliz dia. Besos

    ResponElimina
  5. Farà falta tenir les mans grans per agafar-lo bé i que no s'escapi res. Uns ingredients molt bons, m'agrada.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Aquet bocata té d'estar delicòs , m'agrada molt tot el que porta.
    patonets maca

    ResponElimina
  7. Se ve delicioso, aun cuando algunos ingredientes no me parecen conocidos,pero los buscaré para enterarme mejor.
    Feliz día de la mujer trabajadora.

    ResponElimina
  8. mira quin entrepa mes bo,no soc fanatica del codony pero reconec que aixi te d'estar molt bo,que casi no he dormit jejeje petonssssssssss

    ResponElimina
  9. Hola Agnés, guapa tu

    je,je, a mi em va passar el mateix,...la nit anterior el poc que vaig dormir, només somniava que estava cuinan amb la TH

    Ja ens explicaràs com ha anat l´experiencia...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je,je, els aplanes una mica amb la ma i ja els poses a la mida per donar una bona mossegada...a casa no son molt d´entrepans,..però de tant en tant no fa cap mal,....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Hola Seisito, guapa tu

    si alguna vez hay algún ingrediente que desconoces, solo tienes que comentarmelo y te indicaré cúal es,..igual lo conoces con otro nombre..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Quin combinació tan deliciosa!!! M'encanta el codony amb formatge.....

    ResponElimina
  13. Que propuesta tan rica para una merienda de esas que nos hacemos con los amigos los domingos por la tarde ...escelente idea ..besos MARIMI

    ResponElimina
  14. Quin entrepá mes deliciós .
    El divendres a vegades menjem bocates.
    Prenem nota per fer-ho per almorzar o par sopar.
    Una abraçada.
    Joan i Sara

    ResponElimina
  15. Hola Susanna. Muchas gracias por tus comentarios en mi blog. Ahora no puedo entrar ni publicar tanto como me gustaría así que aprovecho cualquier momento para visitaros.
    Este bocadillo con solo verlo alimenta. Una combinación perfecta. Estupendo.
    Saludos

    ResponElimina
  16. Hola susanna, molt bona combinació el formatge i el codonyat lliguen molt bé. A nosaltres ens agrada calent, versió biquini, es clar que amb pa casolà segur que està boníssim...
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  17. Hola Susanna, Ummmmmmmmm!!! molt bona pinta.

    ResponElimina
  18. Hola Maria José, guapa tu

    ràpid, sa, complet, saboròs

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola com gat i gos, guapa tu

    que bo tot veritat,fred o calent sempre està divi

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Juan, guapo tu

    celebro tu visita, con mis mejores deseos que todo vuelva a la normalidad

    hasta pronto, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Hola Joan i Sara, guapos

    a mi només m´agraden d´aquest estíl, fets a casa amb productes naturals...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Garlutti, guapa tu

    la verdad es que en un plis, plas, preparas algo sano, rico, rapido...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Catieu, guapa tu

    doncs a mi també, i si a sobre li afegeixes "·algo" verd...hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola M. José guapa tu

    queden molts bons, i el més important sans al 100x100

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola CArmen, guapa tu

    je,je, tambien me gusta en las ensaladas, empanadilals, pastelitos....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola Cuinera, guapa tu

    encantada de que te gusten, je,je

    cuidate mucho, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Mercè, guapa tu

    je,je, es que soc com un cul inquiet jo,..sempre busco informació de tot,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Bulma, guapa tu

    je,je la veritat es que donen ganes d´obrir la boca

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...