Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 13 de març de 2011

CONFITURA DE PEBROT




Ingredients
400 grams de pebrot vermell
200 grams de sucre
100 grams de vinagre suau
50 grams d´aigua

Preparació amb Thermomix
Posar en el vas els pebrots a peces i triturar 10 segons, velocitat 4.

Afegir la resta d´ingredients 35 minuts, varoma, gir  a l´esquerra, velocitat cullera , treure el tap i posar-hi  el cistellet per si esquitxa.

Preparació amb manual
Triturar els pebrots amb una "pimer", posar-los en una olla alta amb la resta dels ingredients , coure uns 35 minuts a foc mig i remenar a tant en tant amb una cullera de fusta.

Queda una confitura deliciosa , ningú sabrà endevinar que es de pebrot

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...