TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 13 de març del 2011

CONFITURA DE PEBROT




Ingredients
400 grams de pebrot vermell
200 grams de sucre
100 grams de vinagre suau
50 grams d´aigua

Preparació amb Thermomix
Posar en el vas els pebrots a peces i triturar 10 segons, velocitat 4.

Afegir la resta d´ingredients 35 minuts, varoma, gir  a l´esquerra, velocitat cullera , treure el tap i posar-hi  el cistellet per si esquitxa.

Preparació amb manual
Triturar els pebrots amb una "pimer", posar-los en una olla alta amb la resta dels ingredients , coure uns 35 minuts a foc mig i remenar a tant en tant amb una cullera de fusta.

Queda una confitura deliciosa , ningú sabrà endevinar que es de pebrot

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

51 comentaris:

  1. Deliciosa, con una pinta fantástica.
    Besos

    ResponElimina
  2. Molt bons!!! a casa ens agraden molt!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Molt interessant, n'havia vist de tomàquet però de pebrot mai. Hauré de provar-la de fer i llavors comprovar si saben de que és

    ResponElimina
  4. Esta confitura tiene que estar riquisima!!! me anoto la receta, un beso

    ResponElimina
  5. Ja la he fet de pebrot verd i la veritat es que em va sorprendre el resultat magnífic que dona el pebrot en confitura :)

    ResponElimina
  6. Estas confituras casera no tiene precio,son requetericassss,te ha quedado de luxe nena ;))

    UN besoteee y buena semana compañera

    ResponElimina
  7. Que senzilla i ha de ser bonissima!!! son d'aquelles per tenir-ne a la nevera sempre. recepta guardad....

    ResponElimina
  8. magnifica aquesta idea i un magnífic un punt de sortida per a noves i saboroses experiències
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Este doce està uma delicia e com uma optima cor amiga, adoro doces caseiro, parabens.

    beijinhos

    ResponElimina
  10. Hola Oscar, guapo tu

    la veritat no he provat el pebrot verd,...segur que està tant bona com em vermell,...faig unes barquetes d´aperitiu que estàn molt bones i les adorno amb una mica d´aquesta confitura,...un dia va venir un amic nostra que no pot veure el pebrot,...en va menjar ( pensava i pensa que era confitura de fruita)....je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Con esto puedes hacer una tarta salada de mató (poniendo pan de payés molido en la base) y salirte del gráfico, vamos. Un besote.

    ResponElimina
  12. Que rica, yo también la hago,una tostada con queso fresco y esta mermelada de vicio, gracias por invitarme a colaborar en la muestra de cocas, me da un poco de corte, pero mandare el enlace
    Petonets y feliz semana

    ResponElimina
  13. Son deliciosas estas confituras tanto con pimiento rojo como con verde.
    Besotes

    ResponElimina
  14. Hola
    Gracias por pasarte por mi blog
    No me funciona el traductor,lo siento
    La mermelada de lo que sea tiene una pinta muy buena
    Probaremos otro día con un poco de suerte si funcionara
    Besos
    Tocinito de cielo

    ResponElimina
  15. Hola Su, guapa tu

    Se puede hacer de todo, está rica rica, yo la acompaño con carnes, bollitos, canapés...( nadie sabe de que está hecha, y yo no lo digo, piensan que son frutas...entre los mios algunos no " soportan" el pimiento...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  16. Hola Tocinito de cielo, guapa tu

    te he enviado la receta en español a tu blog,..he probado y ahora mi traductor funciona, de todas maneras si alguna receta te interesa y no puedes traducir, solo tienes que pedirla, vale ??

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Susanna, en mi casa el pimiento rojo no se lo puedo poner!! Les sienta fatal. Aunque la pinta es estupenda!!

    besos

    ResponElimina
  18. Que innovadora que ets, melmelada de pebrot, serà qüestió de provar-la, que te molt bona pinta.

    ResponElimina
  19. Això si que és original... Ja està apuntada per fer-la urgentment! Petonets

    ResponElimina
  20. M'agrada molt amb el formatge de cabra, però també amb uns altres formatges.
    Susanna el sabor de les algues es de mar, pero en el cas del tartar no es gaire fort. Tens que tastar-las per fer-te millor la idea.
    Petons reina.

    ResponElimina
  21. Susanna niña, las mermeladas me pierden aunque no haya probado nunca de pimientos, será cuestión de intentar hacerla, por lo tanto te robo tu receta..........saludos ........paco

    ResponElimina
  22. que original això de la confitura de pebrot! no ho havia sentit mai abans!

    ResponElimina
  23. Susanna que rica mermelada, la he probado en alguna ocasión y me parece deliciosa, me guardo la receta.

    Besitos,

    ResponElimina
  24. Debe estar deliciosa. Yo la hago de tomate. Buen día

    ResponElimina
  25. Hola Anna Betulo, guapa tu

    doncs haurem de provar-ho, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola la cuina de l´Eri, guapa tu


    nena està divina, i la pots combinar tant amb dolç com en salat, a més com he dit abans, si no ho dius .ningú sap de que es...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Marta, guapa tu

    je,je, doncs quan la provis veuràs que es una delicía

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola La casita, guapa tu

    pues ya sabes, BETADO TOTALMENTE, en mi familia hay quien no tolera el melón,...con lo rico que está,...una pena

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Donibaneko, guapa tu

    je,je així que no me pillas....

    doncs nena prova de fer-la queda molt bona
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Susanna, guapetona, qué pedazo de confitura!!!!! Ayyyyyyyy, no he hecho nunca conserva de pimientos rojos, ni verdes!. No tengo perdón.... Me ha encantado tu receta, con tu permiso, me la copio!
    Por cierto, la tarta de queso luce divina... Qué rica con un cafetín.
    Decirte que qué penita lo de la nieve por El Maresme. Ya sé que la nieve es peligrosa, pero es que aquí cae tan poquita que hacemos fiesta... Pero entiendo lo que dices y lo comparto.
    Un besoteeeeeee

    ResponElimina
  31. hOLA GUAPAAAA!!
    Muchísimas gracias por pasarte por nuestro blog y participar en el sorteo, espero que tengas mucha suerte, nosotras ya la hemos tenido por descubrir tu blog y todas tus recetas que nos estábamos perdiendo!

    un beso muy grande!!

    Muacssssss

    ResponElimina
  32. Hola Raquel y ANdrea, guapas

    Bienvenidas a mi cocina ,celebro que os guste,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola Laura, guapa tu

    celebro que te gusta esta mermelada queda de 10,...se aconsejo que la pruebes

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Hola Marus, guapa tu

    la de tomate tambien está muy rica, pero te diré que me gusta más la de pimiento, prueba y compara...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Hola Suny, guapa tu

    pruebalo y verás que rica,

    Aviso : no la hagas con la panificadora aun que en las instrucciones igual te dice que si ,que puedes hacerla, pues el acido del vinagre, dañaria el interior de la cubeta del pan

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  36. Hola Anirac,guapa tu

    doncs nena proba de fer-la que et quedaràs meravellada amb el resultat

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  37. Hola Sr.PAco, guapo

    dons ja saps provi i ja em dirá el resultat, ....10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  38. Hola Curra, guapa tu

    no he probado con verde,...queda pendiente, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  39. Hola Bulma, guapa tu

    me alegro que participes, claro que si,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  40. Hola Espe, guapa tu

    pues ala lanzate que está muy rica,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  41. Hola Beth, guapa tu

    celebro que t´agradi,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  42. Hola Àlfons, guapo tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que queda molt bona, i ningú acerta que que es...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  43. Hola Catieu, guapa tu

    doncs si, jo sempre en i tinc un pot,..be també ni tinc un d´all i julivert, també un de formatge amb herbes, un amb pebrot amb oli ..je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  44. Hola Silvia, guapa tu

    la verdad es que queda riquisima, nunca me hubiera inmaginado que fuera tan rica la quiera vez que me invitaron a probarla de esto hace años

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  45. Hola Carmen, guapa tu

    seguro que te gustará, está de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  46. Hola a peu coix, guapa tu

    je,je, fes la prova, a casa ve un amic que no li agrada el pebrot ni mirar-se´l , doncs ne ha menjat i no o sap

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  47. Hola Mariloy, guapa tu

    a casa també volen en un plis,plas,
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  48. Hola Mese, guapa tu

    combina muy bien con todo, yo siemre tengo un frasco en la nevera

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  49. Hola Susanna!
    Segur que la teva confitura està boníssima!!!S'assembla molt a la recepta d'uns pebrots carmelitzats que vaig fer ja fa molt de temps!!! Van quedar boníssims!!!

    Petonets
    Ana

    ResponElimina
  50. Ostres! Justament fa unes setmanes la meva mare em va passar la recepta dientbque és una melmelada boníssima: potser que m'hi posi!!! :)
    Una abraçada i encantada d'haver-te descobert!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...