Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 23 de març de 2011

Arròs caldós amb tonyina roja i rap


Ingredients
500 grams d´arròs
Tonyina roja tallada a tacs petits
Rap tallat a tacs petits
Costella de porc tallada petita
Gambes 

Musclos
Cloïsses
Sípia i/o calamar
1 pot de tomàquet
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Guindilles
Un raig de vi blanc
Aigua o brou de peix ( al gust)
All i julivert 

Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.


Posar les cloïsses amb aigua molt salada perquè treguin la sorra que puguin portar i reservar.

Sofregir amb oli d´oliva , la costella de porc fins que estigui daurada i retirar , desprès les gambes  , els tacs de tonyina roja i els de rap , retirem , ara saltar una mica la sípia i/o calamar i reservar també



A la mateixa paella afegir una mica més d´oli si es necessari, i  farem un bon sofregit amb la ceba + pebrots + tomàquet + all i julivert picat + guindilles, quan ja quasi estigui i posarem un raig de vi blanc a més de la sípia i/o calamar i la costella de porc,  deixar reduir,  condimentar amb sal i pebre al gust.

Afegir el arròs, remenar i deixar-lo que s´ens cuini uns minuts, tot seguit i posarem l´aigua o brou de peix, deixar bullir uns 20 minuts , tascar i rectificar de sal i pebre si es necessari



Quan faltin uns 10  minuts de cocció , i posarem les gambes +  musclos + cloïsses + rap + tonyina roja 

Tothom a taula, i bon profit




AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...