TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 22 de març del 2011

Amanida primavera



Ingredients
Alls
Tomàquet madur
Bitxos verds
Olives negres
Blat de moro
Formatges de diferents tipus, tallats petits
Surimi
Cabdells de Tudela


Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de cava
1 cullerada petita de mel

Preparació :
Tallarem les tomàquets a rodanxes, els cabdells a " lo llarg " tipus juliana ample , pelarem els alls i els picarem petits.

Farem una vinagreta em els ingredients indicats i reservar.

Tan senzill com muntar el plat amb gràcia em totes les viandes , amanir amb la vinagreta i servir.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

34 comentaris:

  1. Ya llega la primavera y en días de calorcita apetece este tipo de platos, me encantan todas las ensaldas. Un beso.

    ResponElimina
  2. Mmmmm, m'encanten les amanides, i ara per què no en tinc que sino al veure la que has fet tu em feia una ;-)
    Un petonàs

    ResponElimina
  3. Ummmmmmmmm! ja tenim amanides primaverals! Devia ser boníssima!

    ResponElimina
  4. Oh Susanna, que bé començar a veure amanides primaverals.. això vol dir que comença el bon temps! Petons

    ResponElimina
  5. Ara que ve la primavera ve més de gust menjar amanides. Aquesta té una cara... I és ben completa! :)
    Petonets!

    ResponElimina
  6. Susanna!!! Com m'agraden les amanides!!! I aquesta te una pinta espectacular!!! Guarda'm una mica que Santa Susanna esta aqui al costat!!! ;-)
    Un petonet

    ResponElimina
  7. Ideal para los dias de calor que tenemos.
    Besos

    ResponElimina
  8. Llega el tiempo de empezar a preparar deliciosas ensaladas. Esta es muy rica.

    Besitos, ya he visto el enlace que me has enviado. Gracias.

    ResponElimina
  9. que buena pinta!!! pero que es eso verde que parece una guindilla?? nunca lo habia visto jejej

    ResponElimina
  10. OOohhh está bárbara,pero cuando empiece la primavera de verdad...que frsco hace y amenaza con llover....

    Un besote

    ResponElimina
  11. Una ensalada muy completa, qué buena. El vinagre de cava no lo había oido nunca, es que ya hay de todo ¿verdad?.
    Besos

    ResponElimina
  12. aixó es una bona amanidaaaa si señora jejejej un petonassss

    ResponElimina
  13. estou realmente e verdadeiramente contente por contar com sua companhia. voltarei mais vezes. gostei muito desse espaço. bom dia!

    ResponElimina
  14. una ensaladita muy rica para los calorcitos que están asomando en tu país :)
    Su, te aviso que está saliendo una página emergente de tu web, y enlentece mucho tu blog... es esta: http://www.enterfactory.com/promo_w2675.html

    ¡saludos y feliz primavera! :)

    ResponElimina
  15. Se nota que ya llega el buen tiempo!! una ensalada estupenda
    Petonets

    ResponElimina
  16. Yo también he puesto hoy ensalada y es que ya empiezan a apetecer muchisimo mas y eso que dicen que vuelve el frio :(

    Besinos guapa.

    ResponElimina
  17. Aquesta amanida també té molt color, que es noti la primavera.
    Petons.

    ResponElimina
  18. Hola Suny , guapa tu

    je,je, hasta visto que famosa eres ??

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola Bego, guapa tu

    y que ricas que están verdad,..?, he visto la tuya,..tambien está de 10...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Bulma, guapa tu

    ahora vendrán productos mejores que los de invierno,....pero en casa ensaladas todo el año, y cada dia...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Hola Anna Betulo, guapa tu

    a casa ens encanten les amanides ( en Marc -no-)
    i si son variades millor...

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  22. Hola Sole, guapa tu

    celebro que te guste la ensaladita, no puedo hacer nada para impedirlo, lo miró un tecnico, y me comentó que como es un blog gratuito, es lo que hay...

    buena primavera, y mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Welze, guapa tu

    encantada de la teva visita, celebro que t´agradi la meva cuina,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola Agnès, guapa tu

    es nota molt que disfruto fen amanides ???, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Susana, guapa tu

    yo lo consigo en tiendas especializadas en vinos y licores, normalmente en el super no lo hay,...es suave, blanco, delicioso

    mil eptonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola Silvia, querida y guapa tu

    con ganas de buen tiempo, con sol, fresas, y una invitación que te tengo pendiente...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Naranjitaverde, guapa tu

    son guindillas de Ibarra del NOrte de España , divinas con un poquito de picante pero sin molestar...
    * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    Descripción: Guindilla de pequeño tamaño que le confiere unas características especiales de finura y escaso picor. Los productores cuidan con esmero que el momento de recogida sea en la época de maduración adecuada para que la guindilla sea homogénea, suave y fina. Envasada en vinagre de vino blanco de poca acidez y poco contenido en sal, este exquisito manjar va ganando reconocimiento en el mercado.

    Consumo: No solo como acompañamiento de platos típicos como los potajes, sino también como base de gran variedad de aperitivos.

    Propiedades: Protege al estómago contra irritantes gástricos como los ácidos y el alcohol, debido a que el consumo de este producto hace que el estómago produzca más mucosidad.

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Donibaneko, guapa tu

    les amanides estan bones tot l´any, i son tan divertides de fer...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Mese, guapa tu

    quien dijo que las ensaladas eran aburridas,...verdad que no ??

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Hola Sònia, guapa tu

    es una manera divertida de menjar amanides, sempre diferents...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Marina, guapa tu

    jo crec que fer una amanida divertida i que entri pels ulls no es tant difícil, si tothom o fes així, molta més gen en menjaria, segur

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola la cuina de l´Eri, guapa tu

    i tan que si, ja en tinc moltes ganes de bon temps, sense fred...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Que millor que una bona amanida multicolor per rebre la primavera
    Petons

    ResponElimina
  34. Hola Sion, guapa tu

    i pensar que de petita no m´agradaven les amanides....que bones

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...