Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 22 de març de 2011

Amanida primavera



Ingredients
Alls
Tomàquet madur
Bitxos verds
Olives negres
Blat de moro
Formatges de diferents tipus, tallats petits
Surimi
Cabdells de Tudela


Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de cava
1 cullerada petita de mel

Preparació :
Tallarem les tomàquets a rodanxes, els cabdells a " lo llarg " tipus juliana ample , pelarem els alls i els picarem petits.

Farem una vinagreta em els ingredients indicats i reservar.

Tan senzill com muntar el plat amb gràcia em totes les viandes , amanir amb la vinagreta i servir.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...