TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 21 de juny del 2010

BROQUETES DE VEDELLA,PEBROT I CEBA




* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...


Ingredients
Vedella per guisar tallada a daus ( mida al vostre gust )
Pebrot vermell
Ceba
bastonets de fusta per fer les broquetes 

Ingredients per fer l ´adob
Oli d´oliva
vinagre de vi
Sal
Pebre negre
Pebre vermell dolç -o- picat 
1 cullerada petita de salsa de soja
1 cullerada d´espècies per carns

Preparació
Barrejar tots els ingredients, afegir la carn i deixar macerar un mínim de 3 a 4 hores a la nevera.

Una estona abans de fer les broquetes, posarem una estona els bastonets de fusta amb aigua ( es perquè no es cremin al fer les broquetes.

 
Muntarem les broquetes amb la carn que tenim adobada, talls de pebrot i de ceba, regar amb unes gotes d´oli d´oliva, i tot seguit ja podem posar a la planxa.

Acompanyar d´una bona amanida, i perquè no, un all i oli.

Bon profit, i si es en bona companya millor !!
 

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, mil petonets Susanna


9 comentaris:

  1. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    QUE BONS FETS A LA GRAELLA, AIXÒ SI ES QUE UN LUXE,...PERÒ EN UN PIS, RES, DE RES,...

    A CASA DELS PARES ES A PAGÈS ALLÀ SI QUE NI HA UNA BONA LLAR DE FOC I UNA BONA BARBACOA AL PATI...PER MI , COM TOT EL QUE SIGUI FET A LA BRASA RES DE RES,...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  2. Aquestes broquetes arreglen un sopar, un segon plat, i també une esmorzar! Gran recepta!

    ResponElimina
  3. HOLA VISC A LA CUINA ,GUAPA TU

    I TANT QUE SI, AMB UNA BONA AMANIDA, Ó UN ARRÒS BULLIT,.....HUM...

    EN TING MOLTS DE RECEPTES DE BROQUETES..JA LES ANIRÉ POSSAN...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. Muy buenas tus brochetas.
    Enhorabuena por el premio. A mi me ha enviado el mismo Mariant de "Las recetas de Marian".. La verdad es que hecen ilusión.
    Un abrazo y que lo disfrutes.

    ResponElimina
  5. Por favor qué deliciosas brochetas!!! con éstas quedas de lujo!!! me las apunto!! besitos guapa!

    ResponElimina
  6. Prenc nota d' aquestes broquetes, fa temps que no en faig.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS JA ESTÀS TARDÁN,..JE,JE, AMB LO BONES QUE SON....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA GEMA, GUAPA TU

    RICAS, RICAS, PARA UN ENTRANTE, UN APERITIVO, UNA CENA INFORMAL...RAPIDAS Y SENCILLAS,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    LAS BROQUETAS TE SOLUCIONAN UNA COMIDA RAPIDAMENTE COMO COMPLEMENTO O PLATO UNICO CON UNA ENSALADITA...QUE RICO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...