TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 29 d’abril del 2010

Pollastre arrebossat amb sèsam



Ingredients
Pit de pollastre tallat en filets
Sal
Pebre
Pa ratllat
Un ou batut
Sèsam
Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Barrejar el pa ratllat i el sèsam.

Condimentar els filets amb sal i pebre al gust, passar els talls per ou batut i desprès pel pa ratllat, fregir amb abundant oli calent i recórrer sobre una reixeta.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 

12 comentaris:

  1. Tiene que quedar con un sabor especial con el sésamo. Una idea original.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Un plato muy sencillo,pero no pr eso menos rico.
    Y rebozado con sésamo tiene un toque genial.
    Petonets.

    ResponElimina
  3. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    CON EL SÉSAMO QUEDA MUY RICO,..

    TE HE DEJADO UNOS COMENTARIOS EN TU COCINA....

    A LAS PALMERAS TAMBIEN LES PONGO SÉSAMO,...QUEDAN AÚN MAS RICAS, PUES SI LE AÑADES EL TOSTADITO DE LAS SEMILLITAS...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    RAPIDO, DELICIOSO,..A TODO EL MUNDO LE GUSTA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Avui hem sopat pollastre arrebossat, però sense sèsam.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Magnifico!!! Tomo nota y la próxima vez lo haré tal cual lo has preparado.
    Petonets.Y que tengas muy buen fin de semana.

    ResponElimina
  7. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    EN CASA ES COMO MAS LES GUSTA, PUES EL SÉSAMO QUEDA CRUJIENTE Y MUY SABROSO

    MIL PETONETS , Y FELIZ FIN DE SEMANA TAMBIEN PARA TI

    SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA ANNA, GUAPA TU

    I QUE BO QUE ESTÀ ARREBOSSAT VERITAT ?, QUEDA TANT TENDRE...LA PROPERA PROVA DE POSAR-HI SÈSAM,
    QUEDA MÉS BO ENCARE DONCS AL QUEDAR TORRADET FA CRI CRI, HUMMMM

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Hola Susanna, cuando vuelva a hacer palmeras le pondré sésamo, seguro que le dan un toque especial. Gracias por el consejo.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  10. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    EL SÉSAMO LE DA UN TOQUE DELICIOSO Y CRUJIENTE, SEGURO QUE TE GUSTA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. me encantan todas las recetas que has colgado estos días. Estás hecha una curranta ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  12. HOLA PAULA, GUAPA TU

    JE, JE, CELEBRO QUE TE GUSTEN...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...