Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 19 de febrer de 2010

Fesols menuts


Quantes vegades no en mengem per mandra de coure viandes ?

Les llegums engreixen poc i aporten moltes proteînes al cos.

A l´hivern bullides, en sopes, cremes,.....
A l´estiu en amanides, empedrats, croquetes,.....en podem gaudir tot l´any.

 * Aqui a Malgrat de Mar, tenim el fesol ó mongeta del Ganxet, amb denominació d´origen protegida,...i està d´ allò més bo.


Ingredients
Fesols menuts (també anomenats fesolets ) secs
Sal
Aigua

Preparació
La nit abans els deixem en un recipient amb abundant aigua...i ja está...que fácil no ?.

A l´hora de cuinar.los, escórrer els fesols, posar dins d´una olla amb aigua freda i sal al gust, quan començin a bullir els i tirarem un bon raig d´aigua freda per trencar el bull, ...s´en diu espartarlos...sembla ser que així queden més tous i la pell més fina, bullir fins que quedin tous.

Amanir al gust, i a gaudir.

Bon profit.

 
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


 

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...