TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 27 de gener del 2010

Coca de brioche tipus sant joan th



Ingredients
200 grams de llet
50 grams de mantega tova
400 grams de farina de força
30 grams de llevat fresc
1 0u
2 cullerades de sucre
La pell d´una llimona
1/2 culleradeta de sal

Per decorar
Pinyons, fruita confitada,...etc + sucre i anís


Preparació

1.- Ratllar la pell de llimona 1 minut.V 5.7.9.

 2.- Afegir llet + sal + sucre + mantega 1 minut, 37 graus, v.2

3.- Desprès afegir ou + llevat fresc 30 segons, v.2.

4.- Per últim la farina tamisada 20 segons, v.6.......despès 5 minuts, v. espiga

 Treure del pot i estendre en una placa de forn, deixar fermentar al voltant 1 hora, en lloc càlid i tapada, passat aquest temps pintar amb ou batut, decorar amb pinyons, fruites, crema pastissera.....al gust.

* Per decorar amb " pilonets " de sucre, es tant fàcil com agafar sucre del normal ( no glas ) i remullar amb una mica d´anís, ens te que quedar espès i escampar per sobre.

Forn a 180 graus uns 25/ 30 minuts, dependrà del forn

Bon  profit


* També es pot preparar a lo tradicional o panificadora

* Altre recepta per fer brioix http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2015/06/brioix-massa-base-del-sr-ramon.html

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



1 comentari:

  1. Preciosas estas cocas, y seguro que su sabor es maravilloso, que buena mano teneis en Cataluña para este maravilloso dulce que me encanta. Besicos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...